Gitaar.net

 
Wachtwoord kwijt?    Nog geen lid?
Forum: Recording en Software
berichtHoe migreer ik een MBOX-bestand naar een Outlook-bestand op macOS 10.15?
Gepost door: wyatt23
Datum: 16/12/2020 07:36

MBOX naar PST Converter voor Mac-software voert nauwkeurige en veilige MBOX naar PST-conversie uit op Mac. Tijdens de conversie behoudt het de originele opmaak van alle e-mails en blijft de originele mappenstructuur van de mailbox intact. Het kan ook MBOX-bestanden naar PST-bestanden migreren, inclusief e-maileigenschappen zoals Aan, Van, Bijlage, Onderwerp, enz., En e-mails. Deze software ondersteunt MBOX-gebaseerde e-mailclients zoals Entourage, Thunderbird, Pocomail, Spicebird, AppleMail, Eudora, Netscape, SeaMonkey, OperaMail, ClawsMail, Mozilla Mail, enz. Het werkt ook op alle MS Outlook-versies zoals 2007, 2010, 2013, 2016, en 2019. Deze software ondersteut alle Mac OS-versies zoals - 10.15, 10.14, 10.13, 10.12, 10.11, 10.10. De gratis proefversie draagt de eerste paar items uit elke map over.

Ga voor meer informatie naar:- MBOX naar PST Converter voor Mac-software1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 16/12/2020 07:37 door wyatt23.
berichtRe: Hoe migreer ik een MBOX-bestand naar een Outlook-bestand op macOS 10.15?
Gepost door: Daleyzaj
Datum: 12/01/2021 07:53

MBOX Exporter-tool is een applicatie met één scherm die MBOX naar PST in enkele klikken exporteert. Betavare MBOX naar PST-exporteerhulpmiddelen bieden een PST-exportoptie samen met opties voor het laden van bestanden om het werk van een gebruiker gemakkelijk en snel te maken. Deze tool is 100% veilig en betrouwbaar voor het migreren van Thunderbird-mail naar Outlook PST-indeling en geeft u een foutloos PST-bestand. Deze software ondersteunt ook het behouden van het HTML-formaat van meta-eigenschappen, ingesloten afbeelding, bijlage, enz. De software brengt geen wijzigingen aan tijdens de conversie. Het is gebruiksvriendelijke software, dus het is gemakkelijk te leren. U raakt vertrouwd met deze tool, nadat u deze 1-2 keer heeft gebruikt.

Bezoek hier: - [www.betavare.com]
berichtRe: Hoe migreer ik een MBOX-bestand naar een Outlook-bestand op macOS 10.15?
Gepost door: kevinyadiso
Datum: 12/01/2021 10:41

Softaken MBOX naar PST-converter is een handig hulpmiddel om MBOX-gegevens naar Outlook PST te converteren en op te slaan in EML-, HTML- en MHT-formaten.

Het bevat tal van geavanceerde functies, die u kunnen helpen om alle e-mails samen met bijlagen te bekijken en deze naar Outlook PST te exporteren.

Kenmerken:

Belast het MBOX-record en bekijk berichten naast gerelateerde verbindingen

Verlaat alle e-mail dingen naar de Outlook PST

Vergunningen om bepaalde MBOX-dingen te verhandelen aan PST via verschillende kanalen

Ondersteunt om alle e-mail dingen op te slaan in EML-, HTML- en MHT-ontwerpen
Compatibel met alle nieuwste versies van Windows OS en Outlook
top

Bericht
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen