Gitaar.net

 
Wachtwoord kwijt?    Nog geen lid?
Forum: Gitaristen
berichtMusic Masterclass met Tom Quayle
Gepost door: Duycker
Datum: 28/11/2014 17:35

Hoofddorp, vrijdag 28 november 2014 – Woensdag 17 december vindt de tweede editie van Music Masterclass plaats, een nieuw terugkerend concept in Duycker. Tijdens deze masterclass leren deelnemers van een bekende artiest de fijne kneepjes van het muzikantenvak. Deze eerste editie komt de Britse gitarist Tom Quayle. Kaarten zijn €10,- incl. in de vvk en de deuren openen om 19:00.

Tom Quayle
Tom Quayle wordt gezien als een van de meest getalenteerde en gerespecteerde fusion gitaardocenten op het vlak van legato, hybrid picking en improvisatie. Naast docent is hij ook journalist (Guitar Interactive) en brengt hij instructie DVD's uit (Lick Library).

Onder (zowel beginnende als gevorderde) gitaristen die rock of fusion spelen is hij een bekende naam. John Petrucci (Dream Theater) vermeldde Tom laatst in een interview als een van de meest getalenteerde gitaristen van de laatste 10 jaar en Greg Howe roemt Tom om zijn improvisatie en diversiteit. Dweezil Zappa (een fan) nodigde Tom uit om tijdens Dweezil camp workshops te komen geven.

OPEN: 19:00 | AANV.: 20:00 | VVK: €10,- INC. | DEUR: € 12,50 INC.

Link naar de site: [www.duycker.nl]
berichtRe: Music Masterclass met Tom Quayle
Gepost door: Anonieme bezoeker
Datum: 29/11/2014 22:19

Hè verdomme, ben ik toevallig vanmiddag al in Hoofddorp geweest...
2 keer in 3 weken trek ik niet, sorry.
top

Bericht
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen