Gitaar.net

 
Wachtwoord kwijt?    Nog geen lid?
Forum: Podium
berichtGitaarfestival Enkhuizen
Gepost door: Gitaarfestival
Datum: 15/06/2015 19:36

Een aanrader voor iedere gitaarliefhebber! Zelf spelend of enkel luisterend.

Het Gitaarfestival Enkhuizen, plaatsvindend op Vaderdag zondag 21 juni in het Zuiderzeemuseum, richt zich op het samenbrengen van de gerijpte gitaarmeesters met de tomeloze energie van de jeugdige, beginnende gitaristen. Het festival geeft je de kans om je te laten onderdompelen in de wonderen van het gitaarspel, met genres als blues, jazz, fingerstyle, klassiek, flamenco, folk en zelfs rock. Het biedt een uitgebreide line-up met gevestigde internationale namen, zoals Józseph Eötvös, William Lovelady en Michel Haumont. Maar ook aanstormende nationale talenten, zoals Reinier Baas, Anne Chris en Marcel Singor.

Gesteld kan worden dat het een zeer gevarieerd programma betreft, welke een inspiratie is voor jong en oud. Niet alleen een verrassend, sfeervol dagje uit, maar ook leerzaam met masterclasses en workshops, en inspiratievol met optredens van leerlingen naast de performances van de grootmeesters. Met de prachtige setting van het Zuiderzeemuseum is het bezoek aan dit festival een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Kijk voor meer informatie op [www.gitaarsalon.nl]1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 15/06/2015 19:37 door Gitaarfestival.
#ESNS17 berichtRe: Gitaarfestival Enkhuizen
Gepost door: Clemens
Datum: 16/06/2015 13:11

top

Bericht
Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen