Gitaar.net

 
Wachtwoord kwijt?    Nog geen lid?

Sponsoring van gitaar.net

Sponsors zijn altijd welkom. Zonder sponsoring zou de gitaar.net website nooit hebben bestaan in zijn huidige vorm. Vanaf het begin van gitaar.net tot nu heeft mijn werkgever InterNLnet altijd een groot gedeelte van de website gesponsord. Daarvoor heel erg bedankt!

InterNLnet

Wil je een vrijwillige bijdrage leveren aan Gitaar.net, dan kan dat. Je geld zal volledig ingezet worden voor het onderhoud en de ontwikkeling van Gitaar.net. Bijdragen kunnen overgeschreven worden naar:

Gironummer 4438841
t.n.v. M.A.H. Makaay
te Nijmegen

Voor overschrijvingen vanuit het buitenland, kan gebruik gemaakt worden van de volgende gegevens:

BIC: PSTBNL 21
IBAN: NL38PSTB0004438841

Dit is een gironummer dat speciaal voor gitaar.net bestemd is. Dit is dus niet mijn persoonljke rekening, ondanks dat deze wel op mijn naam staat. De tenaamstelling mag ik van de postbank niet wijzigen naar Gitaar.net, omdat dit een persoonlijke en geen zakelijke rekening is.

Vermeld in je overschrijving je gitaar.net loginnaam , zodat ik bij kan houden welke leden sponsor zijn. Leden die sponsor zijn worden op de site onderscheiden door zonder bedragen te noemen in het profiel te zetten dat het betreffende lid sponsor is en door het gebruik van een afwijkende profiel-knop. Verder krijg je, wanneer je €10.00 of meer doneert, in je gitaar.net profiel de mogelijkheid om de advertenties op de website uit te zetten.

Voor vragen over sponsoring kun je contact opnemen met Maurice Makaay op het e-mailadres maurice@gitaar.net.